• "SRDEČNE BLAHOŽELÁME JULKOVI KOMPASOVI"

          • Srdečne blahoželáme žiakovi Julkovi Komapsovi z 2.A triedy za krásne 2. miesto vo výtvarnej súťaži s názvom Drahý Pablo Picasso“. Súťaž organizovalo Centrum voľného času v Trnave. Cieľom súťaže bolo prostredníctvom výtvarného prejavu zachytiť zázračnú kariéru maliara a sochára, významného umelca 20. storočia Pabla Picassa.

        • "JARNÉ PRÁZDNINY"
          • "JARNÉ PRÁZDNINY"

          • Oznamujeme rodičom, že jarné prázdniny trvajú

            od pondelka 20.februára do piatka 24.februára 2023. 

             

            Vyučovať sa začne v pondelok 27. februára 2023.

        • "DEŇ PRE BEZPEČNEJŠÍ INTERNET"
          • "DEŇ PRE BEZPEČNEJŠÍ INTERNET"

          • V rámci prierezovej témy mediálna výchova sme dňa 8.2.2023 v rámci Dňa pre bezpečnejší internet pripravili pre žiakov školy prezentáciu a prednášku so zameraním na šírenie osvety o bezpečnom a zodpovednom používaní internetu a mobilných telefónov, o rizikách virtuálneho priestoru a možnostiach získania poradenstva, či pomoci. V úvode aktivity si žiaci 3. a 4. ročníka prostredníctvom metódy brainstorming napísali všetko, čo ich napadne v spojitosti so slovom internet. Potom nasledovala prezentácia so živou a bohatou diskusiou žiakov. Následne si žiaci v pracovnej dielni overili svoje vedomosti a poznatky pomocou metódy akrostich. Zábavnou formou sa dozvedeli o rizikách internetu a mobilov. Cieľom tejto aktivity bolo upozorniť práve deti a teda najmladšiu generáciu užívateľov internetových sietí na riziká spojené s používaním internetu a komunikáciou na sociálnych sieťach, na zodpovedné používanie internetu a všetkých nových informačných technológií.

        • "FAŠIANGOVÝ SPRIEVOD"
          • "FAŠIANGOVÝ SPRIEVOD"

          •  „Táto aktivita sa uskutočnila vďaka finančnej podpore Nadácia ZSE“

             

            "Fašiangy, Turice, Veľká noc príde,..." znelo ulicami obce Lok. Touto pesničkou a nacvičeným kultúrnym programom sme sa 7. februára 2023 rozlúčili s týmto najveselším obdobím roka, plným zábavy, hodovania a muziky. Super nálada detí počas sprievodu, spokojnosť rodičov, starých rodičov a spoluobčanov z obce hovorí za všetko. Sladká odmena pre každého, dobrý pocit zo svojho výkonu, a hlavne uvedomenie si zvyklostí a tradíci najveselšieho obdobia v roku bude ešte dlho tkvieť v mysli každého znás. A keďže do pôstu je už len krok, pani kuchárky mysleli na všetko. Pre všetkých žiakov školy napiekli typické fašiangové šišky, ktoré už čakali na všetkých účinkujúcich, ale aj neúčinkujúcich po príchode do školy. 

            V mene našich žiakov sa chceme veľmi pekne poďakovať všetkým zúčastneným rodičom, starým rodičom a spoluobčanom z obce, že si našli čas a prišli podporiť našich žiakov a odmeniť ich sladkou odmenou.

                                                                             ...pedagógovia ZŠ